Евгени Минчев брои пет бона за Ролекса на Николай

Гласове

Митрополията обиди светския хроникьор като го отряза. Близко до владиката интернет издание предлага 6 хиляди

Цялата история мирише на ужасен ПР

Image title
Драмата, невероятната драма с Ролекса на Николай Пловдивски, който под тепето разкри на китката му на откриването на учебната година в Семинарията преди 3,5 години, продължава с пълна сила. Герой в нея стана и светският хроникьор Евгени Минчев, който с готовност предложи пет хиляди лева за лъскавия аксесоар на владиката. Да, ама му отказаха. При все, че той щял да направи жест, като върне часовника на собственика му и на практика дари парите. Странно или не, от митрополията го отрязаха като обявиха, че Ролексът ще се дава на търг. Това естествено породи основателните съмнения, че цялата тази бутафория търси ПР ефект за благородния митрополит, който воюва срещу монополиста ЕВН, давайки една от най-ценните си вещи, за да плати сметката за ток на „Св. Марина“. Клетият! Най-грозното обаче е, че от църквата ни гъбаркат с Ролекси, докато хората масово са на улицата заради глада и мизерията в държавата. Още по- интересно е, че интернет издание на група, с която Николай е меко казано на „Ти“, е фаворит за откупуването на Ролекса. Става въпрос за сайта „Кмета“, от който предложили 6 хиляди лева за швейцарската играчка. А после щели да я подарят на един студент, чието име пък имали намерение да изберат с други медии, при това най-големите национални такива. Е, това ако не е ПР, здраве му кажи.

Под тепето предлага на Николай ПР по линията на монополистите с други подобни акции. Събиране на пари с урни по храмове и бензиностанции за гориво на лимузините му, та да видят тези от Лукойл силата на вярата. Или пък миряните да плащат сметките за телефония на митрополията, тъй като в материалите на Под тепето можете да видите как някои отчета не свалят джиесемите от ушите си. Пък да се замислят тези хищници комуникационните компании. 

Минчев е обиден на пловдивската митрополия. Ние, миряните, трябва да сме им бесни, че се майтапят с нас, докато протестираме по улиците за правото си на нормален живот.

Споделете ни във:

1 thought on “Евгени Минчев брои пет бона за Ролекса на Николай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.