БългарияЕвалаКриминалеНовиниСпорт

Пловдивски пожарникар e сребърен медалист на Варна Троудаун 2024

Огеборецът Иван Бончев донесе спортна слава за Пловдивската пожарна и с победата си за пореден път доказа, че под тепетата служат едни от най-добре физически подготвените огнени мъже.

Морската ни столица Варна събра атлети от всички краища на Европа, които демонстрираха уникални физически постижения – от плуване в открити води, до спиращи дъха спринтове и изумителни вдигания.

Състезанието за което са нужни воля, мъжество и спортсменство, кара атлетите да преодоляват границите на своите възможности и вдъхновява младите хора.


42-годишният Иван Бончев е пожарникар от 19 години и е част от екипа на Първа служба. Въпреки тежките дежурства не пропуска нито един свободен миг, за да поддържа своята спортна форма. С кросфит тренировки започва да се занимава активно от 3 години, когато става част от семейството MoveTeamBox.

Иван смята, че енергията, която носим не трябва да се разпилява. Трябва да я концентрираме в свое умение или хоби и да го развиваме. Упоритостта, спортния хъс и постоянството могат да донесат удовлетворение на онези, които искат да надскочат физическите си граници и да дадат добър пример на подрастващите, особено във време, когато изкушенията на показност в социалните мрежи дебнат от всеки ъгъл.

На снимката и на корицата: 7- годишната Калина гордо позира със своя татко- победител

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина