АктуалноБългарияГласовеГрадътИзбор на редактораИзбориМненияНовини

Митрофанова си взима Альоша?

За възможен вариант Русия да премести нежеланите паметници на съветската армия от България на своя територия, заговори русият посланик у нас Елеонора Митрофанова. Допломатът направи такова предположение в интервю за руската телевизия RTVI , цитирано от ТАСС.

Русофили посрещнаха Митрофанова с аплодисменти на Бунарджика

Тя отговори на журналистически въпрос от водещия Андрей Федотов дали руското външно министерство допуска, че ако ситуацията се влоши, ще трябва да прибере монументите от България, така:

„Мисля, че е възможно да се постави въпросът по този начин, разбира се. Това са общо 520 паметника, посветени на Руско-турската война. Сред тях има не просто символични монументи, а реални гробове, както и около 180 паметника, които датират от Втората световна война.”

Митрофанова се качи на Альоша с обувки за 1000 долара

По думите ѝ положението с преместването на паметника „Альоша“ в Пловдив „е висящо“, докато в София положението вече е изпуснато.

„В Пловдив двама депутати от проевропейска партия се обявиха за премахването на паметника „Альоша“. Това не беше подкрепено нито в Общинския съвет, нито от кметството, да не говорим за хората, които бяха готови да отидат да защитават този паметник.“

Митрофанова в Пловдив призна: Кирилицата идва от България

Надписът „Окупатори“ посрещна руския посланик на Альоша (СНИМКИ)

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

12 коментари

    1. Успокой се, чиче таксиджия. Всички сте ясни. От Възраждане/БКП/ИТН сте с една обща мозъчна клетка. Альоша ще се разкара от Пловдив и ако щете си го пазете с целия си труп. Дали ще е взрив, или на части – руската свиня Мутрафони няма да я питаме.

     Отгоре ще е Левски. Точка по въпроса.

     1. АМА КАТО ТЕ НАГРАБЯТ БОТЕВистите -ония дето с

      КОЛЕЖО ИЛИ СМРТ…!

      МОЖЕ ДА ИЗТРЕЗНЕЕ И НАЙ-ИЗПЕРЧЕНИЯТ ИЗПЕЧЕН МОЩНЯК, ПЕТКАНЕ…!

      СПОКО, КОЛЕГАТА ГЪРНЕВ С ВИСОКОТО ЧЕЛО ГО Е ЗАСЪБАРЯЛ ОЩЕ ОТ 1992 БИДЕЙКИ КМЕЦТВАЩ А НЕ КАТО ТЕБЕ КНИЖЕН ТИГТР

  1. …последствията за изопачаване на официални становища могат да бъдат …именно!

   (ако некой изобщо забележи некакво си ПодРТеЛето)

   1. „ПосТеЛето“ като медия сй Е по начало -и особено след „подонреното“ кичозно претруфено ОФОРМЛЕНИЕ с идиоъските зависимости накрая-

    МЕДИЯ ПОД ВЪПРОС

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина