АктуалноБотев ПдЖивотЗабавлениеНовини

Цял стадион покани класен на абитуриентски бал

С нетрадиционна покана да присъства на абитуриентския им бал учениците от XII Г клас от Професионалната гимназия по битова техника (ПГБТ) изненадаха на стадион „Христо Ботев“ своя класен ръководител инж. Васил Давчев.

Момчетата използваха полувремето на мача между домакините от Колежа и съперника им от СФК „Етър Велико Търново“, за да реализират своя замисъл. Дикторът на стадиона прочете пред всички поканата на XII Г клас, таблото на стадиона светна със същия надпис, а за да бъде изненадата пълна – зрелостниците опънаха и транспарант. На него нямаше опция за отказ. Вместо това инж. Давчев трябваше да избере между два варианта – „да“ и „естествено“.

„Изобщо не очаквах такава изненада. Обърнах се и видях транспаранта. Дадоха ми спрей да отбележа своя отговор и естествено, че приех“, обясни класният ръководител.

По думите му, когато учениците са го поканили да отиде на мача, са му казали, че искат като за последно целият клас да направи нещо заедно. Да бъдат всички заедно на стадиона, за да подкрепят любимия си отбор „Ботев“ (Пловдив). Инж. Давчев се съгласил без изобщо да подозира каква изненада му готвят неговите ученици. „Ще се ходи на бал“, заключи той след победата на Ботев над Етър с 2 на 0.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина