АктуалноБългарияЖивотНовини

Цяла седмица проблеми с водата в Белащица

„Водичка няма, ВиК ги няма. търпение няма“, пишат жители на Белащица в социалните мрежи.

Читателка на Под тепето сигнализира, че на жителите на селото им се налага да се молят на ВиК Пловдив и на кметовете на община Родопи и селото да пуснат водата за няколко часа на ден, за да извършат ежедневните си нужди. А по улиците на населеното място в същото време водата се лее и разхищава.

„Авария казаха и обещаха, че днес ще оправят аварията пред нас – река тече 2-ра сидмица“, жалва се домакиня от Белащица.

„От 3 седмици пред нас извира вода, днес казаха, че имали друга авария, но обещаха за утре…, а дано, ама надали“, не вярват вече на обещания белащенци.

Това са само част от коментарите по повод ВиК проблемите в селото. От социалните мрежи става ясно, че и през уикенда в Белащица хората са били без вода.

В петък миналата седмица от Община Родопи съобщиха, че е започнала подмяната на водопровода на улица „Трети март“.

Жителите на Белащица обаче не са обнадеждени и коментират, че „проблем с водата има цялото село“, а ремонтът на улицата е като „Една птичка ,пролет не прави.“

Видео: Александър Кабамитов

Снимки: Yulia Batcheva, Павел Михайлов

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:– https://do.my/bluestone

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина