ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
БългарияПод лупа

Бъди приятел, подай ръка!

Веселин Градев има нужда от нас, нека помогнем

Image title
Веселин Градев или просто Весо, на 27 години, от Пловдив, възпитаник на английската гимназия,  впоследствие на Свободния университет в Берлин, завърнал се преди две години в България, страда от много тежко онкологично заболяване, за което разбира наскоро. След две неуспешни операции в България през февруари и март, сега търси възможността да бъде излекуван в Германия. Предложено му е лечение в  немска клиника на стойност 58 000 евро. Отговорът му зависи от вас!
Негова снимка липсва умишлено. Твърде горд е, за да изложи личната си драма на показ. С тези редове рискуваме да засегнем гордостта му, което силно се надяваме да избегнем.

Това е, което трябваше да Ви поднесем като минимум информация с оглед целта на статията. Това, което не искахме да каваме, но трябваше. Последващите думи са просто израз на това, което чувстваме ние, приятелите.
Всичко е един голям абсурд! Неочакван, болезнен, търсещ решение. Весо е човек, с когото има какво да си кажеш, на какво да се посмееш, за какво да поспориш, особено ако си противник на любимия Реал Мадрид. Сега това се получава по-трудно, фокусът на темите е изместен, за съжаление към болестта. Не ни се иска, но трябва да се говори и действа бързо.
Весо е приятелят, който ни посрещаше в Берлин, винаги непринудено, без излишна суета. Обаждаш му се няколко часа преди да пристигнеш на Хауптбанхоф  Берлин и след час вече си или в квартирата му, или в любимия бар. Коктейлите са другата му страст и дарба. Не разчиташе на нашите бакшиши, тогава не разполагахме с много пари, а малкото, които имахме,  давахме за други глупости. Сега обаче е време да му се реваншираме.

В края на годината ще имаме събиране на випуска по случай 10 години от завършването на гимназията. Искаме, вярваме и знаем, че тогава Весо ще разкаже с какво се е преборил и какво е надживял. Ще разкаже този кошмар за последно и ще го забрави.
Весо се нуждае от подкрепата Ви сега, възможно най-бързо! Бъди приятел, подай му ръка!
Банковата сметка, на която можете да правите дарения е следната:
Райфайзен банк
IBAN: BG32 RZBB 9155 1002 2276 49
BIC: RZBBBGSF
Веселин Маринов Градев

Благодаря Ви!
От приятелите

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина