ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

Зико и Тотев на мотор

Кметът: Благодаря на областния, че не ме изгуби по пътя до панаира

Image title
Областният управител Здравко Димитров качи кметa Иван Тотев на  мотора си, за да го откара в Панаира, където двамата откриха Феър мото шоу. Губернаторът дойде с червената си гигантска Хонда и паркира пред общината. Зико бе с рокерко яке и панталони, докато градоначалника видимо не бе подготвен за подобна изява- бе със спортно горнище, дънки Ливайс и маратонки.

Image title
Зико даде на Тотев каската размер S – 56 сантиметра, докато за него остана по голямата XXL – 63 см. Запитан дали не го е страх на мотора, кметът Тотев заяви, че напълно се доверява на Здравко Димитров, тъй като той имал голям опит. Градоначалникът в първия момент забрави да си върже каската, но досетливи журналисти му напомниха, че трябва да го стори за сигурност. Репортерите пък попитаха Здравко Димитров не е ли по-добре да вози руса мацка отзад, вместо кмета. За всичко си има време. Жена ми е руса, дъщеря ми също и това не пречи да повозя приятел като Иван Тотев, отговори Зико.

Image title
Пет минути по-късно двамата вече летяха в панаира върху Хондата. Тотев се бе подпрял върху едния гръб на Димитров и видимо изглеждаше спокоен. След слизането си от двуколката градоначалника благодари на областния, че не го е загубил някъде по пътя и не скри, че вятъра в косите му се е понравил. Върли рокери пък вече го числят за един от тях. Готов е. Първото качване на мотор води до краста, особено ако е на тези като на кмета години. Добра първа стъпка. Следващата година трябва да си взема яке, отбеляза Тотев и се пусна в палатата, където бяха изложени двуколките в изложението. Image title
Image title
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина