ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под лупа

ВМРО-БНД: Не сме взели решение кого да подкрепим

Каракачанов съобщава утре позицията на войводите
Image title
С официално изявление излязоха днес войводите от ВМРО-БНД по повод слуховете за това кой ще подкрепят на балотажа, които обикалят медийното пространство. От щаба уточняват, че все още не са взели решение. Това обаче ще стане до утре и ще бъде обявено в присъствието на Красимир Каракачанов. Ето и пълния текст на обръщението на ВМРО-БНД:
„Благодарим Ви за подкрепата, която дадохте на Българското национално движение ВМРО! Изненадани сме от факта, че днес всички медии излизат с абсолютно противоречива информация, относно подкрепа за кандидатите за кмет Иван Тотев и Славчо Атанасов. Някои медии излязоха с позиция, че подкрепяме единия, а други другия – кандидат. Естествено половината ще се окажат прави. Истина е обаче само това, че ръководството на ВМРО – Българско национално движение и общинският съветник от ВМРО – инж. Гиньо Матев, още не са взели своето решение. Разбира се ласкае ни факта, че се обръща такова внимание на нашата подкрепа, защото доказахме, че сме способни въпреки всички трудности да постигнем успех и да се преборим за мястото на ВМРО в бъдещия Общински съвет на града ни!
Ще се опитаме да вземем най-мъдрото решение и да направим своя избор в полза на достойния кандидат, и още утре в присъствието на председателя на ВМРО – Българско национално движение, Красимир Каракачанов, ще го обявим на всички Вас.
Предизборен щаб на ВМРО – Българско национално движение”

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина