ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

Индустриален парк „Марково“ става притегателно кътче за инвеститори

Пловдивски специалисти ще намерят професионална реализация в индустриалния център

Атрактивен индустриален проект е открит за нови инвеститори, съобщиха от компанията Галкси Инвестмънт Груп. Проектът на Околовръстен път Пловдив е изключително подходящ за малки и големи производства и вече да продадени първите терени. Проучване на компанията – инвеститор показа, че индустриалните компании  предпочитат да купуват парцели, до които има безпроблемен достъп и изградена инфраструктура, за да могат  да стартират инвестициите си веднага.  

Познавайки отлично фактори за развитие на индустриални проекти и изискванията на компаниите в сектора Галакси Инвестмънт Груп подпомага стартирането на успешни инвестиции. Пример за това е индустриален Парк Марково. Теренът с големина 158 000 кв.м се намира в южната част на град Пловдив, на 14 км и с лесен достъп до автомагистрала Тракия и на по-малко от 2 км от Митница Пловдив. Предлагат се и и различни варианти за развитие на зоната, съгласно специфичните изисквания на инвеститорите, както и конкурентни цени спрямо други такива в региона. Възможна е продажбата на различни по големина парцели, съобразени изцяло с бъдещата дейност, която ще се развива в зоната. 

Изграждането на индустриална зона Марково на практика ще развива на юг град Пловдив. Районът не е презастроен за разлика от районите на селата Раковски, Калояново и Куклен. Новият проект ще даде възможност на община Родопи да достигне бързо като индустриално развитие община Марица. В последните години много големи и знакови компании инвестираха в терени край Пловдив. Според наблюдателите на имотния пазар, това се дължи на по–ниските производствени разходи и развита инфраструктура. Пловдив – област има отлично развита транспортна инфраструктура, което подпомага процеса на индустриализация на региона. 

Допълнително конкурентно предимство е наличието на много и добре обучени кадри, които завършват университетите в града, както и възможността да се привлече работна ръка от околните общини. Ключовото местоположение на Пловдив превърна града в индустриален и бизнес център на България. Все повече компании, в това число и големи световни производители от различни сектори инвестират и разширяват дейността си в региона. 

          

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Майни, фнимавайте Мъдреците ни да не заделят ТЕРИТОРИИ за ХИПОДРУМ, че то само с ГРЕБНИ канализации за къде сме – не може само да КОЛОДРУМИМ, я? Нуждае се тоя град не само от улици, паважи, а от АСФАЛТИ (откъдето най се краде)

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина