ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

YALTA CLUB SOFIA гостува в SOUND.TRAP

B2B е нова поредица събития, която ще представи свежи колаборации на талантливи диджеи от българската Deep и Tech House сцена. 

Stefan Popov
https://soundcloud.com/stefan-popov
Стефан Попов е един от най-обещаващите млади диджеи в България. Резидент на YALTA CLUB SOFIA от 21 годишна възраст, пускал на една сцена с величия като: Above & Beyond, Sharam, Hot Since 82, Mark Knight, Jay Lumen, Nicole Moudaber, Chris Liebing, Tiesto, Fedde Le Grand. Водещ на Contact Radio Show по Radio Nova. 

 Стефан Попов е роден през 1993г. В град София, столицата на България. От ранна детска възраст той е увлечен по класическата музика и в частност Андреа Бочели и Ванеса Мей, а също така е и огромен фен на Енигма. На 10 годишна възраст, той за пръв път се среща с електронната музика. Fatboy Slim, Prodigy, Sonique, Freestylers, Bomfunk MC`s и Music Instructor са неговия музикален пътеводител няколко години, докато не идва момента на истината. През 2008 година неговият брат му пуска един сет на небеизвестният в световен мащаб, но до този момент, напълно непознат за Стефан, Robbie Rivera. Той е толкова пленен от това което чува, че започва да се интересува какво е това което слуша. Това е момента в който, Стефан Попов се влюбва в Хаус музиката. От този момент артисти като Deep Dish, Sultan & Ned Shepperd, 16 Bit Lolitas, Robbie Rivera стават негови любимци и с творчеството им го карат да направи следващата стъпка. 

През 2010г. той си купува професионална техника, и започва от сутрин до вечер да се учи как се миксира музика, и едва няколко месеца след началото на неговите опити за миксира, се появява и първото му участие.

 До 2013г. Стефан Попов е минал през едни от най-известните заведения в неговия град. Yalta Club, Mascara, 365, Blender, Tiffany са само малка част от дестинациите в които той е миксирал, но до този момент, най-големият му успех е подгряването преди транс гигантите от Above & Beyond да се качат на сцената, на фестивала Spirit Of Bourgas` 2013. Този си успех той дължи изцяло на неговият учител, резидента на Yalta Club, Juan Alvarez. Стефан Попов, е негов ученик, и всичко на което е способен го дължи именно на този човек и на многото труд който е хвърлил със слушалки на главата.

 Вмомента Стефан участва заедно с Juan Alvarez, в подготовката на седмичното му радио предаване по Радио Нова – Warm Up. Стефан, все още няма своя продукция, но усилено работи, това в най-скоро бъдеще да се промени, тъй като мечтата му е, да кара хората да танцуват под съпровода на авторските му парчета.

Start : SATURDAY // 05.12.15 // 23:00
Entry : FREE
Събитието е 18+ / This event is 18+
Address: Kapana, Bratia Pulevi №1 
Reservations and info : 0888 42 42 41

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина