ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Под небето

Едва десетина души на протеста срещу шистовия газ

Времето пощади природозащитниците

Добруджа е хляб за нас, не на шистовия газ! С тези скандирания бе огласен днешният протест пред Общината против въвеждането на шистов газ. Времето бе благосклонно към природозащитниците  и нито капка не падна, за да развали мирния протест.

Недопустимо е да унищожим толкова площи, заяви един от протестиращите Георги Стойчев.

Искаме да започне да се прилага реално мораториумът и да се проверяват всички предприятия, които добиват някакви горива. Искаме да знаем по какъв метод ги добиват. Искаме да не се издават нови разрешения за проучване и добив на неконвенционални находища. Искаме тези разрешения да бъдат оттеглени. Искаме по стриктен контрол и да спрат опитите да бъде заобиколен мораториумът, заяви Кирил  Ценев.

На мен лично ми е безразлично дали проучващите ще бъдат американска компания или българска. Тази технология е доказала, че носи вреда и е опасна, е становището на Здравка Филева.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Зелените сигурно са умували предизборни речи и празни обещания! Отново греда за тях. Наистина за какво ги има въобще тези зелени – за фон и декор на общата картинка. Въобще правят ли нещо те?!?!

  2. Къде бяха „зелените“ и този път?! Въобще имаха ли идея, че има протест и защо не се включиха?! Оставам с впечатление, че тази организациика освен да протестира срещу проекти на общината други и да засажда 5-6 фиданки за по 4 лева в квартал Тракия други идеи няма. Няма каузи, които да отстоява, няма стабилни проекти, които да защитава – всичко е на думи и на хартия!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина