АктуалноЗабавлениеНовини

Изложба и творческа работилница в бар Котка и Мишка

На авторски бижута и сетивен вълшебен експеримент с минерали ще могат да се насладят клиентите на заведението в четвъртък следобед

Първата изложба на Деница Илиева и проектът ѝ КубЕра ще се състои в четвъртък в крафт бирения бар под тепетата Котка и Мишка.

В рамките на специално създадена творческа работилница Сетива от 18 часа авторката ще сътвори вълшебен експеримент, свързан с минералите. Ще разкаже за техните легенди, нашепващи от векове магичните им свойства и заедно с посетителите ще си поговорят за творчество,изкуство и красотата на природата, която ни заобикаля. Работилницата е с вход свободен, но се изисква предварителна заявка за участие, заради ограничения брой места. Информация във фейсбук страницата на събитието.

Изложбата към проекта „С дъх на мъх“ ще бъде открита точно в 19 часа и ще включва много нови форми, накити от дърво и минерали.

Деница Илиева, с творческото име КубЕра, е дипломирана актриса, йога преподавател и човек, който твори красота с ръцете си и усеща духа на природата със сърцето си.

Веселина Михайловска

Създава съдържание, насочено към туристите и гостите на Пловдив и отговаря за рекламната и маркетингова стратегия на медията и популяризирането на съдържанието ѝ.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина