Най-дългокраката адвокатка мина в лагера на Пеньо Мангъров

Темида

Радост Караиванова катастрофира на магистралата, ще съди агенция Пътища

Радост Караиванова в съда през август 2009-а
Радост Караиванова в съда през август 2009-а
Станалата известна като най-дългокраката адвокатка на Балканския полуостров Радост Караиванова мина в лагера на Пеньо Мангъров, стана ясно в Апелативния съд днес. Ударния трансфер Чешкия е уредил буквално преди няколко дни. Съдебното заседание обаче стартира с конфуз, тъй като адвокат Караиванова беше изгубила пълномощното, с което я ангажира Мангъров. Съдийският състав обаче взе предвид форсмажорните обстоятелства, станали причина за загубата на важните документи и разрешиха на подсъдимия да я упълномощи устно в съдебната зала. Караиванова разкри пред състава, че е преживяла тежка катастрофа на магистрала Тракия. На път за Бургас японският джип на юристката Тойота RAV4 се обърнал на заледен участък в района на тунела. В ПТП-то Радост изгубила лични вещи, документи и кочана с пълномощните, в който фигурирал и подписът на клиента й Мангъров. Ще съдя агенция Пътища, тъй като магистралата не беше почистена, каза красавицата след съдебното заседание.
За нещастие на фотографи и оператори, тя бе брутално навлечена, за разлика от предишните си дефилета в пловдивския храм на Темида. На 4 август миналата година тя влезе във всички новинарски издания с инфарктната си поява по ултра къса пола и минималистично боди. Тя защитаваше гръцкия гражданин Николаос Агохикаяс, който разпиля 52 хиляди евро на улицата в миг на алкохолен делириум.
Караиванова се прочу още през 2004-а, когато влезе в хрониките заради връзката си със соченият за нарко дилър Илиян Версанов. Тогава на бял свят излязоха креватните им изпълнения, запечатани от аматьорска камера в дома му. Скандалното в случая бе видеото, а фактът, че по това време Радост бе дознателка към столичното Четвърто РПУ.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.