СъдТемида

Бившата на Лазар Колев: Бях подложена на полицейски тормоз

Image title
Голямата любов на обвинения в убийството на сестрите Белнейски Лазар Колев обяви в съда в Пазарджик днес, че е била подложена на полицейски натиск. Латинка Стойкова бе разпитана във втория ден от шумния процес. Тя имала романс с Колев през 2005-а. Латинка и двете й деца живели заедно с Лазар три месеца на квартира. Тя бе разпитана при затворени врата, а пред съдиите обяснила, че е била подложена на полицейски натиск от следователя Мартински. Постоянно я карали да дава показания в рамките на половин месец. Латинка няма нищо общо с нощта на убийството 27 януари. Тя обаче е запознала Лазар с племенницата си Виолета Витекова, която според обвинението е осигурила фалшивото му алиби. По това време Виолета била на 12 години и имала интимна връзка с Колев. Тя ще бъде разпитана утре. От днешното заседание стана ясно, че подсъдимият се утешавал в прегръдките на 12-годишната Виолета от мъката, причинена от раздялата му с Латинка. Тя била голямата му любов. Самата Латинка пък твърди, че Лазар никога не е проявявал агресия към нея, не й е посягал и не е искал анален секс, за какъвто маниак го описват в папките по делото. Въпреки, че се дърпаше от микрофони и диктофони, Латинка се бе издокарала като за холивудска премиера за днешното заседание. Явно беше посетила фризьор преди да влезе в съда, а гримът й бе като за прет-а-порте. Нейна приятелка пък подчерта, че не вярва Лазар да е убиец.
Съученици на Росица разкриха днес, че цяла седмица преди фаталната тя бягала от последните часове в училище, като никой не знаел къде ходи. Надка Дудова разказа, че Роси пропуснала последните два часа няколко дни подред. Колкото до Христина- месец и половина преди убийството почти не се мяркала в школото. Стигнало се дотам, че директорката викала таткото Стоимен, за да се оплаче от поведението на Роси.
Днес бяха разпитани общо 11 свидетели. Майката на Лазар Колев разкри пред медиите, че ДНК пробата от него е взета след брутален побой в затвора. Двама цигани го смлели с метална тръба. Настанили го в болница с дълбока рана в главата, от където взели и пробата. Месец след това телата на момичетата бяха есхумирани от гроба.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина