Продължават да събират средства за Наталия

Под небето

mediacafe.bg
Image title
Две ученически организации в Пловдив събраха почти 9 хиляди лева за едно 5-годишно дете на 3 февруари. Партито бе под наслов „Дари надежда на Наталия“ и се проведе в клуб Занзибар, организиран от Интеракт клуб „Пловдив“ и People to People International. Залата беше препълнена от млади хора.Те успяха да съберат сума от близо 9 000 лева, с която ще се върнат за малко надеждите на детето да се лекува от тежката диагноза – церебрална парализа.

„Благодарим на изпълнителите – DJ George, Др Моралез, Central Side, Рафи , Ангел и Мойсей, Тодор Гаджалов, Александра, Колумбиеца и Диаманте, 100 кила и Поднулевия, че помогнаха и подкрепиха, и че направиха това страхотно шоу. Беше удоволствие и за двата клуба да работим с тях. Бар „Мохито“ също стана съпричастен на нашата кампания да помогнем на Наталия“, каза за mediacafe.bg президента на Интеракт Христина Мангелова.

Дарина Цветанова е майката на Наталия, която след концерта през сълзи сподели „Запознах се с толкова много прекрасни млади хора, приели присърце съдбата на моето дете. Няма невъзможни неща, стига човек да го желае и вие го доказахте. Пожелахте да помогнете на Наталия и го направихте и то много успешно. До сега не бях присъствала на такъв концерт. Залата беше препълнена, хората се забавляваха, а аз бях много притеснена, силно развалнувана и много, много щастлива.“

Kойто има желание да помогне на Наталия да оздравее и да се прибори с болестта,може да прати смс с текст „DMS NATALIA“ на 17 777.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.