Мъж под наем вече и в Пловдив

Под небето

Актьори играят гаджета в уникалната услуга

Image title
Извън дамското уравнение, че всички мъже са еднакви, вече пловдивчанки имат възможността да си изградят въображаем образ в истинско тяло. При това от плът и кръв. В чисто новата фирма „Мъж под наем” всяка жена може да си купи компанията на силния пол, за час или два. Поводите са десетки. Ако околните ти казват „Млъкни!”, той ще те слуша в искрен захлас. Ако Кристина ще бъде на Нова година с гадже, ти също ще имаш такова. Ако си замислила шумен скандал пред много хора- той е твоята жертва. Имаш нужда от натрапчиви любовни sms-и да докажеш нещо на някого- ще ти измисли най-галантните. Да не си самотна в следобедното си кафе- с него можеш да поговориш за всичко или той да чуе всичко. Трябва ти партньор за тенис? Да предизвикаш бившия да ревнува? Да натриеш носа на някоя? Мъжка подкрепа? Кавалер за сватбата на сестра ти? Обективен съвет? 0897 88 09 08 и той е при теб. Срещу символично заплащане, той ще е механик, студент по право, столичанин или бургазлия, състезател, братовчед, брат, приятел гей, елегантен или бунтар. Компаньон без секс и без влюбване.

Шестте момчета от фирмата са от 19 до 22 години. Завършили са курс по актьорско майсторство и могат да се въплътят във всеки желан образ.
Ти избираш как да се казва дали да е по-малък и каква да е професията му. Той я разучава подробно, за да си спокойна, че ако някой му зададе въпрос ще отговори правилно и адекватно.
Интересното е, че освен за няколко часа моделираните мъже могат да бъдат наети дори за седмица, за да бъде лъжата по-достоверна. Ако майка вижда, че дъщеря й е депресирана затова, че никой не я заглежда, звъни на момчетата и играта започва. Съвсем безобидно, просто майката разказва какво обича щерка й, в колко часа къде ще бъде. Тогава всеки един от фирмата ще пофлиртува безобидно с нея, за да върне самочувствието й.

Бойс групата вече има профил във Фейсбук – Мъж под наем и електронна поща [email protected] Може да си ги избирате по каталог и да сте сигурни, че преди всичко дискретността е на почит. Мотото им е „Вие сте нашата слабост, ще направим всичко за вас”. 

Споделете ни във:

1 thought on “Мъж под наем вече и в Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.