Датчанка от Белащица ни учи какво да правим, ако нямаме желание за секс

Под небето

Разбираме още как чрез балансирано хранене да си отгледаме супер мозък на фестивала „Здравей, здраве”

Доктор Румен Стоилов разглежда Пловдив като живо тяло, предлага начини за неговото изклекуване и свързване със свещените градове на Европа

Събитието се разгръща в седем зали в Дома на техниката, както и в алеите на Цар- Симеоновата градина този уикенд

Възможно ли е датчанка, която живее в село Белащица, да ни учи какво да правим, ако сме постоянно разконцентрирани, винаги изморени или пък нямаме желание за секс? Това не само е възможно, ами и ще се случи тази събота и неделя на Фестивала „Здравей, здраве“, който се провежда за шеста поредна година в Пловдив.

Датчанката Линда Дудек е един от лекторите, които ще разкаже как чрез алтернативни практики и чрез хубава храна, да се справим с множество проблеми, залегнали в нашето ежедневие или най-точно казано как чрез балансираното хранене да си отгледаме супер мозък.

Тази година некомерсиалния фестивал на здравословния живот е с нова локация. Той ще се помещава в Дома на техниката, където ще се разгърне в 7 зали, двете фоайета, терасата, както и алеите на Цар-Симеоновата градина покрай Дома.

Този път мотото, което организаторите са избрали е Щастливи, осъзнати и единни като капки жива вода. В унисон с темата, ще има и лекции, свързани с лечението чрез вода.

Доктор Румен Стоилов пък се включва с една изключително интересна тема- Пловдив като живо тяло и неговото изклекуване и свързване със свещените градове на Европа.

Професор У Уей, който е още един от международните лектори ще разкаже за тайните на любовта в 8 лечебни формули.

Освен безкрайно интересните лекции, в разнообразната програма и през двата дни е заложено и доста на програма за движението. Тя се разгръща в кундалини йога, балансиращи пози, пилатес, модерни и народни танци, капоейра, салса, както и детски игри. Най-хубавото, е че част от тези дейности ще се практикуват на открито в Цар- Симеоновата градина.

Творческите работилнички също не са подминати. Там ще може да се разкрият кулинарните умения на всеки, както и да се покаже как в домашни условия да си приготвим паста за зъби и вода за уста.

Детски кът за малчуганите, докато мама и татко се отдават на интересните занимания, също е предвиден.

Фестивалът Здравей, здраве, няма друг еквивалент в страната по начина на организиране и провеждане. Той е с некомерсиална цел и провежда линията на здравословния начин на живот и благоденствие. Посещението и в двата дни е напълно безплатно. А това може да направите на 25 и 26 април от 10 до 18 часа и да се включите, в което от множеството мероприятия, ви е най-интересно.

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.