Да пуснем хвърчило в помощ на животните

Под небето

За втора поредна година ще се състои съвместната благотворителна инициатива на Ротаракт клуб Пловдив – Филипопол, Интеракт клуб Пловдив – Филипопол и доброволческа фондация за защита на животните Animal Hope Bulgaria – Plovdiv – "Пусни хвърчило, подай лапа!", в помощ на бездомните животни в град Пловдив. Инициативата ще се състои на 02.07.2016г. от 10 часа в парка под Младежкия хълм в Пловди.

Хвърчилото – носител на послание и мечти. Забавлението, познато от детството, днес се преражда като посланик на надеждата – надежда за едни от най-онеправданите и често незабележими, но многобройни обитатели на нашия град – бездомните животни.

Инициативата "Пусни хвърчило, подай лапа!" ще включва workshop за направа на хвърчила, рисунка на хвърчило, състезания за най-красиво хвърчило и най-дълъг полет, в които всеки желаещ ще може да се включи срещу символична такса за участие. Очакват Ви много приятни изненади, музика и страхотни емоции, а специални гости на събитието ще бъдат страхотните кученца от приюта на Animal Hope Bulgaria – Plovdiv.

Заповядайте и носете със себе си добро настроение и хвърчило, а ако нямате – ние ще Ви предложим! Да подадем ръка на животните в нужда!

Линк към фейсбук събитието: https://www.facebook.com/events/258427024524043/

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.