Под небето

500 магистри изпълниха Евроколежа за старта на учебната година

Магистратурата е костюм по поръчка, приветства студентите зам.- ректорът на Варненския свободен университет проф. Павел Павлов

Image title
Няколкостотин студенти изпълниха днес аудиториите и лекционните зали на Европейския колеж по икономика и управление за откриване на  учебната година за магистри. 500 младежи в междуинституционалните магистърски програми на Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ и Колежа започнаха обучението си в програми по международен маркетинг, управление на проекти, финансирани от фондовете на Европейския съюз, финансов и банков мениджмънт и маркетинг, мениджмънт и психология, счетоводство и контрол, финанси, международни икономически отношения.

„Радвам се, че сте избрали точно тези програми в които партинираме с Евроколежа. Бакалавърското ниво е добро, но не достатъчно – това е конфекцията, а магистратурата е костюм по поръчка. Стигнете ли до докторантура това вече е бутиково. Прекрасно е, че инвестирате в себе си и в продължение на четири семестъра ще надграждате знания“, привества студентите зам.-ректорът на Варненския свободен универсистет проф. Павел Павлов.

Висшото училище от морската столица е единственото, което притежава трите европейски знака за квалификация в сферата на висшето образование – успешно въведена кредитна система, европейско дипломно приложение, признато в ЕС, и знак за качество на научнопреподавателския състав. От 9 години ВУЗ-ът е сертифициран и по ISO. Изявените студенти добре владеещи английски, немски и френски ще имат възможност да кандидатстват за студентска мобилност по програма „Еразъм“ и да изкарат едноседмичен стаж в Брюксел.

Image title
Обучението ще се провежда в нашата сграда в Пловдив, уточни зам.-ректорът на Евроколежа проф. Желка Генова. По „Международен маркетинг“ и „Управление на проекти, финансирани от фондове на Европейския съюз“, студентите ще имат шанса да карат лекции в новата супермодерна сграда на колежа в София.Image title
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина