2CELLOS омагьосват Пловдив на 12 септември

Под небето

Супер звездите ще открият петото издание на Sounds of The Ages на Античния

2CELLOS ще открият петото издание на Sounds of The Ages 2015, съобщиха днес организаторите на фестивала от Тангра Мега Рок и партньорите им от община Пловдив. Васил Върбанов и кметът Иван Тотев анонсираха втория концерт от тазгодишния музикален маратон, в който се очаква да се включат още две световно известни банди.

Сензационните челисти се завръщат у нас след шоуто си в НДК преди няколко месеца. Този път ще омагьосат Пловдив в  един още по-грандиозен концерт в края на лятото. 2CELLOS ще свирят в магическата атмосфера на Античния театър на 12 септември и ще представят експлозивно шоу от свои версии на популярни, рок и филмови парчета само с двата класически инструмента. Ще извадят и парчетата от новия си албум.

Само няколко дни след това, на 18 септември в Античния театър ще видим и чуем и APOCALYPTICA.

 2CELLOS започнаха като интернет сензация с изпълненията си в Youtube през 2011 и от тогава пълнят концертни зали и фестивални арени в Европа, Азия и Америка. В момента те са на върха на славата. Щяха да гостуват в Пловдив още миналата година, но концерта им не се състоя заради разместване в програмата им. От тогава до днес цената им е скочила четири пъти, обяви Васил Върбанов от Тангра Мега Рок.

Цените на билетите за пловдивския им концерт ще са много по-ниски от тези за шоуто им в НДК. Феновете на двамата челисти ще трябва да платят по 60 лева за регулярен билет и 80 лева, ако искат да ги гледат на древната сцена от така наречения golden circle.

Споделете ни във:

1 thought on “2CELLOS омагьосват Пловдив на 12 септември

  1. 2Cellos и Apocalyptica в интервал от 1 седмица не е много добра идея като цяло. Всеки от които за по 60 лв. При положение, че двете групи имат горе-долу еднакъв стил и едни и същи фенове.

    Като се имат предвид и всички останали концерти това лято…

    А и щом се очакват още 2 групи…

    Дано измислят някакъв комбиниран билет на по-тънка цена, защото иначе ще трябва да се избира…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.