Коминочистачът докосна за късмет Георги Титюков и кандидат-съветниците на „Кауза Пловдив”

Под лупа

Жестът на познатия градски „вълшебник” предизвика много усмивки след минаващите на Главната
Image title
Любимецът на пловдивчани и едно от познатите лица по центъра– емблематичният коминочистач,  докосна за късмет кандидата за кмет и водач на листа за общински съветници  на коалиция „Кауза Пловдив” Георги Титюков и част от екипа в листата на павилиона на коалицията, разположен  пред Шадравана. Жестът на градския „вълшебник” предизвика много усмивки сред минаващите по Главната.
„Кауза Пловдив” отива на избори с числото на успеха 39, веднага казаха пред спрелия коминочистач младите хора от „Кауза Пловдив”.   Науката за числата определя безапелационно 9 като числото на големите цели и постижения. Числото 3 пък нумеролозите свързват винаги с довеждането на нещата до успешен край.
Припомняме, че три партии – „Кауза България”, „Новото време” и „Общество за нова България”  подписаха коалиционно споразумение и застанаха с обща листа зад кандидатурата на Георги Титюков като кандидат за кмет на Пловдив и водач на листа. 
В листата на коалицията са двукратният олимпийски шампион по гребане  Николай Бухалов, олимпийският медалист и три пъти световен шампион по вдигане на тежести Асен Златев, емблематичният школски директор на Художествената гимназия Маргарита Джарова, Енчо Пиронков – внук на именития ни художник и брат на най-популярната българска тенисистка Цвети Пиронкова, архитекти, икономисти, лекари, опитни администратори, много млади хора, знакови лица от ПП „Новото време”, преподавателят от АМТИИ и досегашен общински съветник Едуард Сарафян, колегата му в този мандат на местния парламент икономистът  Константин Георгиев.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.