Ангел Рашков изнасял костюм и два панталона от Катуница

Под лупа

Синът на Киро бил с майка си и още две жени, сблъсъкът с местните бил извън селото
От тази къща Ангел Рашков е изнасял дрехи днес
От тази къща Ангел Рашков е изнасял дрехи днес
Синът на Киро Рашков- Ангел се появил със сивия си Мерцедес в Катуница днес по обяд, научи на място Под тепето. Наследникът на самообявилия се за цигански цар отишъл в един от оцелелите палати на клана заедно с майка си Костадинка и три две жени- местните май разпознали Събка и една от снахите. Дошли да приберат от двореца  костюм и два панталона, вероятно за Киро Рашков и предстоящите му дефилета в съдебната зала. Тръгват да си ходят, но се засичат с кола на мъже от Катуница, в която се возил и таткото на убития преди 40 Ангел- Атанас Петров. Автомобилите се засекли, леко се чукнали, после някой чупил предното стъкло от страната на Ангел Рашков, раменяли се реплики, но до голям екшън не се стигнало. Пострадали няма. Четиримата катунци, участвали в сблъсъка, дадоха обяснения в районното и вече са по домовете. 
В Катуница всичко е мирно и тихо. Няма засилено полицейско присъствие, няма дори хора по улиците. А местните пък дори не са чували за инцидент. Само знаят, че Ангел и други от клана Рашкови идват ката ден в селото, за да ровичкат и изнасят неща из именията си.
Днес изтече крайният срок за обжалване на решенията на РДНСК за събаряна на палатите, от които Рашкови изнасят вещи. Интересното в случая е как те влизат в тях, след като къщите са запечатани и ползването им е забранено според висящите на вратите заповеди. Не нарушават ли закона по този начин?

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.