АктуалноГрадътИзпод тепетоНовини

Най-новата църква в Пловдив няма да работи до Великден

Отпадна още една възможност човек да се наслади на гледката от високо в Стария град. Небет тепе така или иначе още е недостъпно за пловдивчани и туристите, макар да се очакваше обектът да е завършен още през декември 2023 г. Вече няма как да се стигне и до панорамната площадка при най-новата църква в града – „Св. Архангели“.

По неофициална информация храмът ще остане затворен до Великден. Новината за това обаче идва от уста на уста. На заключените врати към Митрополията и към храма няма никаква информация. А за изкачилите се горе има само неприятна изненада.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

9 коментари

  1. НАЙ-ГНУСНОТО Е КОГАТО СЕ ПЪХА ПРИ

    ПРЕД

    ВОЕНОСЛУЖЕЩИТЕ.

    КОГАТО ЦЪРКВАТА БЕШЕ НАРОДНА И КОГАТО ИМАХМЕ ВОЙСКА – – – може, за Фердинанд и Батенберг положилите клетва -и живота си- българи – да.

    Но сега дето ВОЙСКА НЯМАМЕ А САМО ГЕНЕРАЛИ – търговското дружество БП“Ц“лимитед да бъде любезно да се ОТДЕЛИ ОТ ДЪРЖАВАТА!

  2. АЗЪ / ЕГО болгаросовеций мутрополитик Миколайчик сложиж ТАМ НА ВРЪ’О тая незаконна постройка

    НЕ ЗА ДА „РАБОТИ“ –

    – А ЗА ДА СЕ ИЗПЕРЧА ПРЕД РУМЕЛИЯТА КОЛКО СЪМ ГОЛЯМ.

    ВЕЛИК. КОЛКО МИ СТЪРЧИ ЕГОТО!

    (как ша „РАБОТИ“ като на обезлюденптп Тепе няма вече енорияши / паство даже за достойниъе стари ИСТИНСКИ СВЕТИЛИЩА…)

    Да не би комшийките хабилитираните професорки на Тепето да му ходят на Представленията?

    Важното беше да запречи НАПУК НА ГТАДОУСТРОЙСТВЕНИЯ ПЛАН на ТеиХълмието от проф. арх. Младен ДИНО Панчев да запречи за туристическите групи и гости ОБЗИРНАТА ПЛОЩАДКА НА ДЖАМБАЗ ТЕПЕ

    1. Алоо, я багеристът на КАРАТИИСТА да поразчисти малко ОБЗОРНАТА ПЛОЩАДКА ОТ НЕЗАКОННОТО СТРОИТЕЛСТВО на послушник междуселски ГладАрх Акранов на послушник баскетБОЛЕН мозъклия Зико …на

      ШОПА МИКИ ПОПА!

      ВЪН ШОПА МИКИ ПОПА!

      1. Миколай Методиевич СТО-ИМЕНовский даже няма МОНАШЕСКО ИМЕ задължително при пострижението и отречението от Светската СУЕТА – а кара с даденото му по рождение от Татенцето БАРЕТА – БИЯЧ НА БКП – понеже изобщо не е МОНАХ.

        МАНАСТИР НЕ Е ПОМИРИСВАЛ.

        Изчадие на комунистическата потомствена Номенклатура ПАРАШУТИРАНО ДА КОЛИ ДА БЕСИ ИЗ РУМЕЛИЯТА ОТ ШОПЛУКА ОТИ СИ НЕМАМЕ ДОСТОЙНИ ДУХОВНИЦИ НА МЕСТО…

        ВЪН ШОПА МИКИ ПОПА!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина