КриминалеНовини

Катастрофа между мотор и камион на пътя Пловдив-Пазарджик

28-годишен моторист е ранен при катастрофа на главен път Пловдив – Пазарджик. Инсицентът е станал около 13.30 ч. в събота. Екип на РУ-Труд посетил сигнала за сблъсък между камион „Мерцедес“ и мотоциклет „Сузуки“, край пътен възел Царацово.

По предварителни данни, при извършване на ляв завой, тежкотоварният автомобил не пропуснал изпреварващия го мотор. Камионът управлявал мъж на 29 години. Мотористът е настанен за лечение в пловдивска болница.

На двамата участници са направени тестове с технически средства за употреба на алкохол и наркотични вещества, резултатите са отрицателни.

Работата по случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство.

Снимката е илюстративна

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

  1. Максимално разрешената по закон скорост на мотор у нас на извънградско е 80 км/ч.
    Бе познавам моторист, който да кара с такава скорост, повечето още на 2ра са на 100, а от там нагоре не ми се мисли…

  2. Моториста ме изпревари на Джъмбо с 200 , не става ясно с тази скорост как шофьора на камиона да го види, че да го пропусне. Не вземам страна, само споделям, че като мина покрай мен си помислих, че може да случи нещо лошо, понеже е нова настилка, няма маркировка все още и е гъчкано с коли на фирмата изпълнител по трасето. Е 2 км по късно видях как един мъж тича надолу към дерето, един мотор и ауспух от мотор по средата на пътя . Имам чувството, че за тези 2 минути адреналин рискуват много тия хора, сякаш живота им не струва.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина