КриминалеНовини

Деца пребиха до смърт възрастен мъж

Четири момчета на възраст между 10 и 17 години пребиха до смърт 59-годишен мъж във видинското село Гъмзово, съобщиха от пресцентъра на МВР, цитирани от dir.bg.

Сигналът за жестокото убийство е подаден вчера към 14.15 часа от двама жители на селото. Те съобщили в полицията за нанесен побой на техен съселянин. Свидетелите разказали, че го видели вчера около обяд да лежи в двора пред къщата си.

Пристигналите на адреса в селото полицейски служители открили безжизненото тяло на 59-годишния стопанин с видими следи от насилие. Оперативна група и следовател, в присъствието на съдебен лекар, извършили оглед на местопроизшествието. В хода на проведените незабавни оперативно-издирвателни действия като съпричастни към тежкото криминално престъпление – по първоначални данни извършено в късните часове на 1 януари, разследващите установили четири момчета от селото.

С полицейска мярка за срок до 24 часа задържали трима непълнолетни – на 15, 16 и 17 години. На малолетен – 10-годишен, е предоставена полицейска закрила.

По случая е образувано следствено дело по описа окръжния следствен отдел към Окръжна прокуратура – Видин. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина