АктуалноИзбориМненияНовини

Членове на ГЕРБ препълниха зала Сила

Бойко Борисов излезе на трибуната на фона на парчето от филма Роки „Окото на тигъра“

Членове на ГЕРБ от цялата страна напълниха до краен предел спортна зала СИЛА в града под тепетата тази вечер на традиционно за партията мащабно предизборно събитие. По данни на централата в залата има над 4000 души.

Тази година лидерът на формацията Бойко Борисов реши мероприятието да се случи в Пловдив, като за него бяха организирани десетки автобуси от всички краища на България.

В предварителния анонс от община Пловдив, че улицата пред залата ще бъде затворена за движение се оказа неверен.

За няколко часа утре спират движението около зала „Сила“

Вместо това засилено полицейско присъствие следеше за реда и сигурността преди по време и след събитието на ГЕРБ.

Официален старт на срещата бе даден с музика от филма Роки, точно под съпровода на парчето „Окото на тигъра“ партийния лидер тръгна към трибуната. Точно преди да почне да говори на екрана се появи видео от новинарска емисия за ареста на Борисов.

Бойко Борисов поздрави всички на предните редици и призова всички в залата за категорична победа на изборите на 2 април „за да се стабилизира отново страната от нас“.

Водещ на събитието бе Тома Биков, а един по един на сцената се изредиха да говорят бивши министри, парламентаристи и настоящи евродепутати.

Всички те призоваха за отдаденост на членовете на партията в оставащото време до края на кампанията, за да се поздравят те с победа на 2-ри април.

Борисов покани пред трибуната младежите до 30 години от Пловдив и областта с репликата „Елате, лъвове и лъвици“. Партийният лидер ги определи като по-умни и по-красиви от Промяната и им завеща те да пълнят тази зала така и в следващите 10-15 години.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина