ГрадътЗабавлениеНовини

Юбилейно състезание по откриване на скрити течове в Пловдив

Българската асоциация по водите (БАВ), в партньорство със Съюза на ВиК операторите в Република България, за десети юбилеен път организира Професионалното състезание по откриване на скрити течове. Началото на събитието е на 25 април (четвъртък) от 9:00 часа в хотел „Империал“ – Пловдив. Награждаването е предвидено за 19:00 часа, в същия ден на същото място. 

Д-р инж. Илия Зюмбилев, областен управител на област Пловдив, ще открие събитието и ще награди победителите в състезанието. Инж. Лозко Лозев, председател на УС и изпълнителен директор на „Български ВиК Холдинг“ също ще вземе участие в официалната част на събитието. 

Професионалната надпревара събира техническите екипи на ВиК дружества от цялата страната в търсенето на скрити течове посредством специална апаратура. Трасето, по което се провежда състезанието е предварително обследвано и определено, като местоположението му се обявява пред всеки екип непосредствено преди участие. Крайното оценяване на работата зависи от локализирането на първата авария, броя на намерените проблемни точки и времето за обследване на терена и т.н. 

Съгласно регламента, ежегодното състезание се организира на територията на дружеството – победител в професионалната надпревара за предходната година („Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Пловдив взе отличието за 2023 г.), като през настоящата година същото се явява домакин на събитието без право на участие.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина