ГрадътКварталиКриминалеНовини

Спипаха двама крадци по време на акция

Бързи производства са образувани срещу двама извършители на кражби, заловени вчера в Пловдив. Професионалната реакция на служителите на реда е последвала след своевременно подадени сигнали в полицията. Около 19.45 ч. гражданин съобщил в Шесто РУ, че забелязал човек с подозрително поведение край паркирани автомобили на ул. „Марин Дринов“. Веднага натам е насочен дежурен автопатрул, който арестувал 21-годишен младеж докато тършува в една от колите.

Близо два часа по-късно екип на Второ РУ предприел проверка на постъпила информация чрез тел. 112 за задигнат монетник от уред в автомивка на самообслужване в квартал „Христо Смирненски“. За броени минути организираните оперативни и заградителни действия дали положителен резултат и в районното управление бил отведен мъж на 30 години.  

Работата по документиране на двата случая продължава. Предстои материалите да бъдат внесени в районната прокуратура.

Друг автор на посегателство бе задържан в полицията в Асеновград в първия ден на новата година. Срещу 26-годишен криминално проявен и осъждан жител е започнато бързо производство за отнемане с взлом от чужд автомобил на раница с инструменти за около 300 лева.  

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина