ГрадътКриминалеНовини

Две жени преспаха в ареста, нападнали полицаи в центъра

Две пловдивчанки пренощуваха в ареста заради грубо поведение към служители на реда, съобщават от полицията. 

Рано сутринта в събота дежурен патрул бил изпратен на сигнал за сбиване в „Капана“. Докато изяснявали ситуацията и участниците в нея, униформените станали обект на агресия от страна на две жени във видимо нетрезво състояние. 

На място е установена самоличността на едната от тях, на 29 години, и й е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство. Другата обаче отказала да се легитимира, оказала яростна съпротива при задържането и в буйстването си ударила двама полицаи. В сградата на Четвърто районно управление е установено, че извършителката е на 47 години. Срещу нея е започнато бързо производство.

Извършители на побой са арестувани в петък вечер, след като трима души нападнали с удари младеж на улица в квартал „Столипиново“. Пострадалият е транспортиран в болница за спешна хирургична намеса. За нанесената му телесна повреда са задържани 26-годишен и две момчета на 19 и 16 години. Срещу тях се води досъдебно производство, уведомена е Районна прокуратура – Пловдив.

Полицаи от РУ – Стамболийски са прекратили междусъседска свада снощи в село Оризари, където започнало сбиване между 2 фамилии. По случая няма сериозно пострадали, а в ареста са отведени 3-ма мъже, предизвикали кавгата. По случая е образувана проверка. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина