БългарияГероите на деня

Ученичка от Математическата и студентка в ПУ седнаха в стола на губернатора

Ученичка от Математическата гимназия и студентка от ПУ седнаха в стола на губернатора в рамките на инициативата „Мениджър за един ден” днес. Екипът на Областна Администрация се включи в тазгодишното издание на проекта на Джуниър Ачийвмънт България, който се провежда под надслов Вдъхнови бъдещето“. Здравко Димитров даде личната си подкрепа, но не можа да присъства лично поради ангажименти извън страната.

Включилите се ученици и студенти в инициативата бяха посрещнати от хората изпълняващи длъжностите избрани от самите тях. Денят им започна с обиколка на сградата и запознаване с различните звена в администрацията. Най-голяма беше групата от възпитаници на МГ „Акад. К. Попов“, които посещават и школа по „Мениджмънт“ в ОДК.

Те бяха избрани за длъжностите Областен Управител /Габриела Кривиралчева/, Главен Секретар /Александър Гърков/, Директор на Специализирана администрация /Александра Андреева/, Директор на Обща администрация /Николай Михов/ и Връзки с обществеността /Дарина Костова/. Други две ученички от “Национална търговска гимназия“ и СУ “Патриарх Евтимий“ бяха избрани за ПР /Ваня Попова/ и Директор на Обща администрация/Ваня Табакова/. Студентката в ПУ “Паисий Хилендарски“ Десислава Василева също получи възможност да се запознае с дейността на Областен Управител, а студентът Борислав Игнатов беше Директор на специализирана администрация.

Младежите се запознаха обстойно със задълженията на всякак конкретна позиция и добиха представа за дейността на Областния управител и екипите работещи в администрацията. Като цяло сме доволни от организацията, екипът е съставен от професионалисти и любезни хора. Наученото от днес би ни помогнало за бъдещата ни реализация, казаха младежите.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина