БългарияГероите на деня

Спрягат Пламен Узунов за служебен вътрешен министър

Бившият директор на пловдивската полиция не бе открит за коментар

Пламен УзуновГоворилнята около бъдещия служебен кабинет на новия президент Румен Радев се превърна в центрофуга, от която, в кошницата с прането, за щяло и нещяло, излизат много имена от съвсем близкото минало. В последните часове обаче сериозно се спрегнаха няколко имена за ключови позиции в бъдещия кабинет на следващия Държавен глава.

Неофициално, разбира се, но едно от имената е Пламен Узунов. Бившият директор на Областната дирекция на МВР е спряган за служебен вътрешен министър. Под тепето провери информацията от няколко независими източника, като всички те нито потвърдиха, нито отрекоха информацията. Но не скриха, че е напълно възможно. Въпросът остава в сферата на хипотезите, тъй като телефонът на самия Узунов е изключен. Според същите източници се очакват още няколко пловдивски изненади в бъдещия служебен кабинет, който трябва да подготви изборите през април.

Очаквайте подробности!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Това би било само плюс за системата на МВР – честен професионалист, който системата с всичките и кусури и проблеми. Жалко, че е с твърде ограничено време. По-полезен ще бъде в редовно правителство.
    Успех Пламен!

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина