БългарияГероите на деня

Областният управител свика консултация за изборите

Областният управител Здравко Димитров свика консултация във връзка с организацията на предстоящите предсрочни парламентарни избори на 26 март. На консултациите присъстваха Ангелина Топчиева, главен секретар на Община Пловдив, председателите на 16 и 17 РИК  Тодор Тодоров и Илиан Иванов, главният секретар на Областна администрация Пловдив Борислав Димов, представители на ОДМВР и Информационно обслужване.

Бяха обсъдени мерките за охраната и опазване на обществения ред и организацията на работа на двете Районни избирателни комисии, които ще бъдат разположени в 7-ма и 8-ма палата на Пловдивски панаир.

Областният управител заяви, че ще бъдат взети всички мерки за добрата организация и спокойната работа на изборните комисии. В залите ще има създадени работни места за членовете на РИК и за служителите на Информационно обслужване, които ще обработват резултатите от гласуването, както и места за изчакване.

Органите на полицията също заявиха, че ще осъществяват контрол в транспортирането на протоколите, в охраната на залите и в цялостната организация на движението в района.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина