БългарияГероите на деня

И Варна връща държавните акции от панаира

Изпълнителната комисия на ГЕРБ възложи на кмета Портних и на партийната група в местния парламент край морето да предоставят обратно дарението на Министерството на икономиката

И Варна ще върне дарените от държавата 29% от Международен панаир- Пловдив. Това стана ясно след днешната изпълнителна комисия на ГЕРБ, която възложи на кмета на морската ни столица Иван Портних и на групата общински съветници на ГЕРБ, на сесията на 2 май да обсъдят и приемат решение на Общински съвет – Варна за предоставяне безвъзмездно на Министерство на икономиката на акции от Международен панаир – Пловдив в дялова стойност 29%.

Мотивите за днешното решение на ИК на ГЕРБ са продължаване на действията за консолидация на държавната собственост в Международен панаир – Пловдив и париране на опитите за дискредитиране на ГЕРБ.

По време на заседанието, членовете на ИК на ГЕРБ се запознаха подробно с всички факти и обстоятелства около взето решение на сесия на Общинския съвет в Община Варна, относно придобиване на акции от Министерство на икономиката в Международен панаир – Пловдив.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Можели,ГЕРБ да нареди да се прекрати договора за продажбата на:“Пампорово“АД на Цветелина Бориславова,Гаражите на УБО на Екатерина Михайлова/Неински/,
    „Булгартабак“на Пеевски и Б.Б.,7-те апартамента на Цв.Цв./или тъщата/и други знаини и незнаини „ДЕМОКРАТИ“

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина