БългарияГероите на деня

Борисов внесе оставката си в НС

Кабинетът ще изпълнява функциите си до избирането на ново правителство

Министър-председателят Бойко Борисов внесе в Народното събрание оставката на ръководеното от него правителство, съобщи правителствената информационна служба. В писмото си до депутатите премиерът заявява, че Министерският съвет ще продължи да изпълнява функциите си до избирането на ново правителство и ще осигури приемственост в управлението на страната.

Веднага след загубата на балотажа снощи, Борисов излезе пред медиите с целия си кабинет и обяви, че ще върне мандата за съставяне на ново правителство, който президентът по Конституция ще му връчи след оставката. Той призова БСП да си сформират свой кабинет с ДПС, ДСБ и Каракачанов.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. видно си далеч от шоколада, никой не реве за боко и за комунистите от герб, същите са налазили всички партии, въпроса е защо сащ подкрепят и приемат комунистите и техните наследници, а русия им пречи

  2. Пич,ако не си тъп трол,пий нещо,ама силничко, че като те чета имаш нужда.Ти „ревеш“ за комунист-мутра боко и плачещата комунистическа мама ( с чадо в САЩ). За тия,които 10 години все с предишните се оправдават,а страната стана вонящо блато. А,да забравих: те са „десни“. Приятели седесари до кръв гласуваха за Радев, щото им писна от на боко говната, ти тук за лошите комунисти, ми блееш. Щом са „нашите“ комунисти-може викаш.Аре, бегай със здраве.

  3. защо бтв и нова тв 20 дни преди изборите открито лансираха „проруския“ генерал, обучаван в сащ, подкрепян от бсп, а не евроатлантичката цачева. защо в сащ учат и работят повечето наследници на активните борци и комунистическата върхушка, включително сина на нинова, а в същото време русия е най-големия враг на сащ?

  4. Егоцентризмът му изяде главата – кой го кара да залага правителството? Резултатът е следствие от много силен червен кандидат и безобразно слаба десница във всяко едно отношение

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина