БългарияГероите на деня

39-годишният Красимир Трифонов ще ръководи БСП – Пловдив

Красимир Трифонов е временният градски шеф на партията

Красимир Трифонов ще изпълнява функциите на председател на ГС на БСП – Пловдив  до провеждането на Градска партийна конференция. Това реши ръководният орган – Пленумът на социалистите в града на тепетата тази вечер. Трифонов е на 39 години, семеен с две деца, работи в Сдружение „Местна инициативна група Перущица – Родопи”. Завършил етнология и културен туризъм. Работил е като експерт в Областна администрация Пловдив и Община Пловдив. През 2015 година бе кандидатът на БСП за районен кмет на р. Южен. Член е на БСП от 2003 година, а към момента е член и на Изпълнително бюро. Той благодари за доверието и декларира, че партийната организация ще продължи да работи в духа, наложен от предишните председатели. Трифонов ще разчита на настоящото Изпълнително бюро, в което допълнително включи народния представител Георги Търновалийски, младежкия лидер Теодора Халачева, председателя на младежите в БСП – Централен д-р Любомир Паунов и инж. Атанас Петков.

Заседанието започна с едноминутно мълчание в памет на проф. д-р Красимир Мурджев, който ни напусна преди две седмици. Социалисти решиха една от залите в партийната централа да носи неговото име.

Те отчетоха и анализираха също резултатите от преминалите президентски избори и референдума. На следващ пленум ще бъде определена дата и дневният ред за предстоящото заседание на Градска конференция.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина