Лекарят на премиера носи на ръце журналистка, на която й прилоша (СНИМКИ)

Евала

Има Служители и служители

Таня Грозданова

Минути след като уволненият днес Любомир Методиев посягаше в събота на журналист от Пловдив, лекарят на премиера носеше на ръце припаднала репортерка надолу по тепето. Става дума за две съвсем отделни ситуации, които се случиха паралелно зад гърба на премиера Бойко Борисов на върха на Малтепе край пловдивското село Маноле.    

С възхитата по изключителното археологическо откритие на предполагаемата най-висока в Европа императорска римска гробница и суматохата около инцидента с ударен колега от служителя на „Правителствената информационна служба“ Любомир Методиев почти  всички, които бяха на място пропуснаха да отбележат едно друго чисто човешко отношение.

Млада стажантка в местна медия колабира от жегата на тепето и се свлече за секунди до изненаданите си колеги. Веднага към нея се притече служителка от охраната и махна на правителствения лекар. Медикът установи, че младата жена не е в състояние да ходи сама и я свали на ръце от върха до колите в подножието, където ѝ бе оказана медицинска помощ.    

Затова, макар и 4 дни по-късно екипът на Под тепето държи да разкаже и тази история. Всички бяха там, за да вършат работа, кой както може и то при еднакви климатични условия, които не попречиха на едни да бъдат професионалисти.

Защото има Служители и служители

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.