АктуалноВластГрадътИзбор на редактораИзпод тепетоМненияНовини

Зико: Панаирът никога не е бил на пловдивчани – ВИДЕО

Мотивът му да не коментира казуса: „ВКП и Икономическа полиция“

„Нямам какво да кажа. Няма да коментирам. Колкото и да ме питате – отговорът е един и същ“, това заяви кметът Здравко Димитров, помолен за коментар относно отказа на Община Пловдив да обжалва вписването на варненските акции в капитала на „Пълдин Туринвест„. Като мотив да избегне отговори по темата градоначалникът посочи проверката на прокуратурата и полицията.

Панаирът никога не е бил на пловдивчани„, категорично заяви Зико и уточни, че това, което се случва, според него, е вариация на политически амбиции, с които той и управлението му нямали нищо общо.

Много неща ще излязат наяве. ВКП и полицията проверяват“, отбеляза Зико.

Той отбеляза още, че няма право да говори.

„Политици си правят PR за сметка на Пловдивския панаир. Ще излязат много неща наяве, защото през 2006-2007 година други са дали панаира от държавата„, добави той.

Припомняме, че преди 5 дни Търговският регистър направи втори отказ за вписване на варненските акции.

„Последен шанс за пловдивския Панаир“ – с този призив предстои протест на пловдивчани пред сградата на общината в сряда, 10 май. Подробности за него четете ТУК.

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

2 коментари

  1. Продажният боклук разправя врели некипели, след като активно участваше в наглата кражба,,,, мухльо, ще вриш в катрана скоро.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина