АктуалноГрадътЖивотЗабавлениеИзпод тепетоНощна смянаСветска хроника

Спайдърмен и брат му се разходиха по Главната

Не един, а цели два супергероя бичеха айляк в Пловдив през уикенда. Спайдърмен 1 е Спайдърмен 2 кротко се разходиха по Главната в загадъчното време преди полунощ в петък вечер. Те вървяха по посока на река Марица в бавен ход, но не можаха да избягат от погледите на излизащите от пресечките на квартал Капана.

Двамата не отказаха на никого слефи с тях, багодаряха учтиво и продължаваха по пътя си.

Припомняме, че легиони фенове на супергероя по цялото Земно кълбо честваха през август неговия 60-годишен юбилей.

Вашият приятел от квартала Спайдърмен“ плени сърцата на милиони фенове с мисията си да защити родния си град и с факта, че е по-правдоподобен от супергероите, чиито истории за произход включват богатство и влияние.

В конкретния случай под-тепетата Спайдрмен 1 е от Пловдив, а „брат му“ Спайдърмен 2 – не е. Просто решили да се разходят в костюмите за кеф и кефеха всички, които ги срещаха по улицата.

Андрю Липтак, историк и автор на книгата „Косплей, история: Строителите, феновете и създателите, които оживяват любимите ви истории. В крайна сметка става въпрос за връзката ви с героя“, казва:

„Заради маската Спайдърмен е по-безопасен избор за косплеъри, които се надяват да избегнат убедените пуристи или тези, които критикуват другите за отклоняването от канонизираните представяния на супергерои.“

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина