АктуалноГрадътЗабравеният градИзпод тепетоКварталиМненияНовиниОбщина Пловдив

Изоставеният Пловдив 10: Пешеходци газят обратни води в подлеза на аптека Марица

Хиляди пешеходци газят обратни води в подлеза на аптека Марица всеки ден от вече над 2 седмици, но на никого в общината явно не му пука, тъй като действия по отстраняване на зловонния проблем не са предприети.

Спукана тръба превръща съоръжението в нещо като тоалетна на открито. Отвратителното преживяване да стъпваш в обратни води вече накара хората да заобикалят подлеза.

Проблемът е много по сериозен, тъй като на сантиметри от образуващия се постоянно „гьол“ се приготвя и продава храна- има баничарница, дюнерджийница и витрина за сладолед. Наемателите на въпросните обекти плащат наем на общината, но в замяна получават обратни води, вероятно като бонус от съвестния наемодател.

Ивайло Дернев

Един от създателите и главен редактор на сайта Под тепето. Той активно заема гражданската си позиция по всички чувствителни теми за града и развитието му.

2 коментари

  1. Историята помни =пазим и видео и фотоси= от гемиите под Пощата; но по-едрите изкопи в чорбата под Централна Гара ще осигурят мечтания ГРЕБЕН КАНАЛ за световни шампионати на една добре известна Агитка Ортаци.

    След като се наколодруми пловдивчанинът ще има къде да иде да …погребе

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина