АктуалноБългарияГласовеИзбориМненияНовиниПод лупа

Ицо Хазарта: Това ще се случва с всеки, който има различно мнение от тяхното – ВИДЕО

„От всеки един от нас зависи дали България ще бъде нормална европейска държава или ще се превърне в това, към което тези хора ни бутат.“

Народният представител Христо Петров от ПП – Ицо Хазарта излезе с остър коментар във фейсбук профила си по повод Сблъсъците в парламента на Първи юни – ВИДЕО.

„Това ще се случва с всеки, който има различно мнение от тяхното и им казва истината. И то е само началото“, написа Петров и публикува видео с час от словесните престрелки между депутатите. На него се вижда как представители на Възраждане, крещят, блъскат по трибуната и „канят отвън“ колегите си от ПП-ДБ.

„Преди година и половина аз нарекох тези хора с истинското им име. Ако някой смята, че насилието и концлагерите са в миналото, ще осъзнае реалността по най-трудния начин.

От всеки един от нас зависи дали България ще бъде нормална европейска държава или ще се превърне в това, към което тези хора ни бутат“, написа още Христо Петров от ПП във фейсбук профила си.

Припомняме, че по време на пленарното заседание тази сутрин депутатът от ПП Явор Божанков провокира със свое изказване депутатите от „Възраждане“. „Говориха за меки китки, двамата с Цончо и г-н Костадинов най-много ни съмняват в това отношение“, каза той и веднага бе наобиколен от хората на Костадинов. Намесиха се и депутати от ПП-ДБ. Депутат от „Възраждане“ се оплака, че очилата му са били счупени, а Манол Пейков от ПП-ДБ заяви, че е бил одран. 

В опит да успокои страстите председателят на НС Росен Желязков обяви почивка, а след това прекрати работния ден на депутатите. 

Таня Грозданова

Журналист с близо 30 години опит, който работи интензивно по програми за свободата на словото и разследваща журналистика.

3 коментари

  1. По -принцип съм анти Възраждане ,ала също толкова съм и анти ППДБQ+. А още толкова пък ми е противен Ицо Хазната , сори Хазарта . Щом и неговите приятели рападции му обърнаха гръб ….Аз разбира се не съм голословен. Винаги мога да услужа с моя Либхер , само да има желание и воля за това.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина