АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Какво да правим в Пловдив през уикенда (15-17.03)

Този уикенд вземаме скейтовете и се връщаме в деветдесетте. Освен това ще слушаме трап, ще пием „Гинес“ и ирландско уиски. А има и още

Снимка: Георги Матов

15 март

Buckshot at The Post vol.2

Този петък на гости на бар „Пощата“ ще бъде DJ Buckshot. Утвърден на местната сцена, той ще ви очарова със свежа селекция от Soul, Funk и Afro тракове.

Бар „Пощата“
21 часа

YokoLove & DGP at BALLY CLUB

Този петък за добро настроение ще се погрижат YokoLove & DGP. Музиканият им стил е олицетворение на дълбоката и изпълнена с любов страна на новото deep/tech звучене. В тяхната селекция ще чуете мелодичен и вокален deep/tech с дълбоки бас линии, преминаващ през ритмичен и динамичен groovy tech, понякога със испански и ориенталски елементи достигащ до underground и tech house звучене. Създават впечатляващи LIVE сетове, които привличат вниманието с динамичната и провокативна музикална селекция, защото умело използват таланта и въображението си.

Клуб „Бали“
21 часа

Stoyo

Петък вечер музиката е от Stoyo. Рядка възможност да се насладим на разнообразната и пъстра селекция, представена от един от сериозните колекционери на плочи у нас.

Клуб „Фарго“
21 часа

Петък от винил

Tрадиционното събитие в Groove Music&Art, на което музиката е изцяло и само от винил. Горещо ще бъде на дансинга в петък вечер, когато ще слушаме любимите ни плочи с хаус класики от Perfecto, Baroque, Enhanced, Global Underground, Vapour Recordings, Yoshitoshi и много други.

Groove Music&Art
21 часа

Dash the Effort feat. 40 Days Later

Задава се двоен концерт на сцената на Rock Bar Download! Гответе се за вечер, за която ще се говори дълго!

Dash the Effort е създадена през 2011 от китариста на групата Жоро и след дебюта си на сцена не спира с активната си дейност! Групата има издадено ЕР „Polar Dawn“ (2015) и наскоро излезлия дебютен първи дългосвирещ албум Decadence (2018).

Групата е една от най-активните водещи банди в България за жанра си преплитайки тежки метъл рифове с ембиънт електроники и както тежки, така и чисти вокали.

40 Days Later е група от София, основана през 2008 година. Бандата преминава през много трансформации, докато стигне до сегашния си състав и стил.

Джент/Метълкор звученето на групата съчетава тежки и чисти вокали с електронни подложки придаващи индивидуалността на 40 Days Later. Освен множеството турнета и концерти из България групата е делила сцена с групи като Monuments, Vola и Kadinja.

Rock Bar Download
22 часа
Вход: 10 лв.

Още събития вижте в Lost in Plovdiv.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина