АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Ултрамаратонецът Краси Георгиев разкрива на пловдивчани как да разгърнат потенциала и сбъднат мечтите си

Той ще сподели повече за това как успява да надхвърли човешките възможности, работейки само със собственото си съзнание и тяло

Веси Михайловска

Краси Георгиев ще бъде отново на гости в Пловдив, но този път не за да ни предизвика физически, а да сподели с нас своя ценен опит за това как да работим с тези кътчета на съзнанието ни, които помагат да разширим потенциала си и постигаме своите цели. Темата на събитието ще бъде „Как да разгърнем потенциала в себе си, без да слагаме лимит на мечтите си“.

Той пристига по покана на Ангелина Маркова,  инициатор на редица благотворителни бягания из цялата страна в подкрепа на местни каузи. Самата тя познава Краси, покрай социалните им дейности и неведнъж бива мотивирана от  неговия заряд от енергията, граничеща с еуфория, които той предизвиква у хората и заради които те идват да го подкрепят. Дали на пътеката в мол за 36часа, или под дъжда на Пловдив за 55, усещането да тичаш до Краси, за да подкрепиш каузите и него самия е специално, а в същото време човекът, наричан машина, е реален и земен.

Събитието ще се състои на 10-ти ноември, събота и започва в 15:30 часа, като е отворено за всички. За финал е обявен 18:00 часа, като в края  всеки ще може да зададе своя въпрос на Краси.

Домакин на събитието ще е заведение „Сезони“, a консумацията няма да бъде задължителна. На разположение са около 30 седящи и още толкова правостоящи места.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина