Биг Ша се обедини с Роберто Кавали

Живот

Рапърът се мести под тепетата за парти в Планет, съчетава хип-хоп рими с цигулки

Image title
Култовият варненски рапър Биг Ша се мести в Пловдив за парти в Планет клуб. Гумената глава ще изригне навръх празника на буквите 24 май с невероятни рими, първите от които ще прозвучат в 21ч. След като за всеки човек с добър музикален вкус стана традиция да посещава ежеседмичните Sexy Candy`s партита във варненския клуб Планет, вече е време да се обърне и по – специално внимание на хората, притежаващи и вкус и класа в Пловдив. Този път съм подготвил нещо още по-интересно. Известна е любовта на рапърите към хубавите дрехи. Време е за Кавали!, каза пред Под тепето Шамара. Оказа се, че Роберто Кавали и неговата марка водка обединяват сили заедно с Биг Ша. Най-добрият ни рапър е подготвил грандиозно Image title
шоу, съчетано с най-добрия hip hop, пускан от трикратния шампион на JamFM Германия и избран за N1 хип хоп DJ в България- DJ Swed Lu. Официален съпорт ще бъде пловдивската легенда DJ Skill. За да се подчертае класата на партито, дрескодът изключва носенето на шапки и спортни облекла, а за доброто настроение ще се погрижат най-сексапилните танцьорки на Планет-ата.
На якото ще е съчетанието на хип-хопа с цигулка. Да, не се майтапя. Към парти ще  присъединят и цигуларки, които ще свирят в синхрон с най-големите световни хип-хоп и суол хитове, издава Биг Ша.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.