ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
БългарияПод лупа

Запознаха Борисов с проблемите на Петьо Узунов

Премиерът на дълъг разговор с шефове на Локо след откриването на Хемус

Image title
Бойко Борисов бе запознат детайлно с тежките здравословни и финансови проблеми, налегнали волейболната легенда на Пловдив и България Петър Узунов и семейството му след откриването на военното изложение Хемус 2012 в панаира днес. Премиерът получи „Зов за помощ“ от близки на обездвижения спортист, който в момента се лекува от бронхопневмония в клиника. Много е тежко. Имаме подкрепата на общината, молим и за вашата, обърна се към министър-председателя приятелка на фамилията на Узунов. Той прибра документите, които тя му връчи и даде вид на човек, който се ангажира с проблема.

Бойко на среща с кмета и ръководството на Локо
Бойко на среща с кмета и ръководството на Локо
След това Бойко се срещна на десет очи с Христо Бонев- Зума, Атанас Узунов, шефа на черно-белия фенклуб и кмета Иван Тотев. Темата на разговор бе футболно-финансова. Ръководството на смърфовете обсъждаха с премиера проекта за новия стадион на Лаута. След спортната среща Бойко се качи зад волана на бронирания джип Тойота и потегли за столицата.  Image title
Борисов около техниката, която заглушава устройства за дистанционна детонация
Борисов около техниката, която заглушава устройства за дистанционна детонация
Image title
Image title

Преди да замине премиерът разгледа цялата военна изложба. Дълго се задържа около българския робот за обезвреждане на бомби и край техниката, която заглушава устройства за дистанционна детонация.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина