ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
СъдТемида

Гражданска присъда!

Дамгосаха с „Убиец” жесток насилник над животни

Иво Дернев

Граждани от квартал Кършияка взеха правосъдието в свой ръце и въздадоха справедливост заради жестокото умъртвяване на куче. Жителите на квартала дамгосаха гумаджията Божидар Димитров с „Убиец”, изписано с червен спрей върху всяка от стените на вулканизатора му.  Хората сметнаха за необходимо да вдигнат червен картон на мъжа, който преди около две седмици уби по най-жестокия начин с щанга беззащитно куче пред очите на дете. После захвърли тялото му в близкия съд за битова смет. Авторите на надписите вероятно не очакват реално възмездие, затова са решили сами да се заемат с моралното наказание и унижение на Димитров.

Гумаджията е в конфликт с живущите в района от много време. Той предизвиква гнева на съседите си заради самоуправните си действия- заградил е улицата пред сервиза си с гуми и не позволява спирането пред него, въпреки че не си е платил в общината за паркоместа, а и изглежда метална конструкция е на ръба на закона.  

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

9 коментари

  1. Бездействието също е престъпление! Така ли няма някой наоколо да се погрижи за тоя! Към живущите в района: Благодарение на чувството за безнаказаност, психопата скоро може да посегне на децата ви!!!

  2. В България, ако проявиш състрадание и нахраниш бездомно животно, ще те глобят. Ако отнемеш живот – нищо няма да ти направят! Вие намирате ли го за нормално?

  3. Всички кучета са беззащитни до като не убият или осакатят поредния човек. Тогава траете и не драскате със спрей по стените на тези, които ги хранят.

  4. Ако се стигне до процес срещу този човек, съгласен съм да дам показания.
    Бях на мястото още на следващият ден, призна си че убива котки след като ги хване с капан в задния си двор.
    Разходих се до къщата му, намерих и снимах капана.
    Свидетели пред ТВ и електронни медии застанаха с имената си, че този човек убива животни с прашка….

    НО…. Термин като ‘самосезиране’ в БГ законите – НЯМА.

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина