ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
СъдТемида

„Мъжагите“ от Кичука, залели с блажна боя Нона, треперят като листове в съда

 Беше детинска постъпка, оправдава се Петър Бакалски

„Смелчаците” от Кичука, които заляха с бяла блажна боя Нона Славова, влязоха в съда днес треперещи и като попарени. Организаторът на „наказателната” акция срещу гаджето си- Петър Бакалски, съучастниците му Георги Косев и Тошко Иванов чуха с наведени глави как Темида ги праща под домашен арест. За да стигнат до Районния съд триото направи безпрецедентна гавра с беззащитно момиче, което примамено от Бакалски бе нападнато в гръб с кофа боя. „Юнаците” дори размазваха течността по лицето на девойката, докато филмираха извращението, за да го качат в социалната мрежа, а там ситуацията да стане още по- мерзка. Хубавците са обвинени в едро хулиганство, отличаващо се с особена дързост и цинизъм. Беше детинска постъпка. Необмислена. Съжаляваме. Повече няма да се повтори, зарече се Петър Бакалски. Въпреки че и съдия Кирил Николов не му повярва. Причината- злите коментари във Фейсбук по повод гаврата, в които организаторът на нападението злорадства и откровено се гордее със стореното. Жалко, че не осъзнавате какво сте извършили. Постъпката ви щеше да бъде определена като детинска, ако бяхте размазали сладолед по главата на Нона, но не и боя. В резултат на това момичето лежа в болница, има изгаряния първа степен, включително и на лявото око. Осъзнавали сте какво вършите, като сте организирали подготовка за деянието си, удря с думи трите наведени глави на подсъдимата скамейка съдия Кирил Николов.

Тримата вече са арестанти в собствените си домове, след като се взе предвид чистото им минало и невъзможността да извършат друго престъпление при домашен арест. Пострадалата Нона още се възстановява от изгарянията, но се кани да съди атентаторите си до дупка.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Хахаха тоя боклук как ги нареди трите шматки.Сега като ги прасне някоя хилядарка ще има да си друса анфетка и да се шие по разни партита тоя боклук Нона.

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина