Касапинът от Джия Бийч 15 години на топло

Темида

Касапинът от Джия Бийч, който се опита да накълца на дребни парчета бившата си съпруга, като я намушка цели 42 пъти с нож, бе осъден на  четиринадесет години и единадесет месеца затвор. Красимир Самарджийски, който е на 34 г, ще лежи при първоначален строг режим.
Той беше признат за виновен в това, че на 09.01.2010 г. умишлено е умъртвил 28 – годишната Анна Самарджийска с особена жестокост и по особено мъчителен начин.
Красимир и Анна сключили граждански брак през 2005 г. Имат дъщеря на 5 г. През 2009 г. се развели. Освен че на плащал издръжка, подсъдимият системно тормозел бившата си съпруга.
На 09.01.2010 г. около 13 часа Самарджийски пристигнал с влак от София и отишъл в хотелски комплекс „ Джия бийч ” на  Гребната база, където като рецепционистка работела бившата му съпруга. При срещата двамата се скарали, тъй като Самарджийска заявила, че има интимен приятел и подсъдимият решил да я убие. Извадил сгъваемия нож, който носел в джоба на якето си и започнала да й нанася удари по цялото тяло.
Работещата в комплекса Шинка Стоянова чула виковете за помощ на пострадалата и извикала бармана Борислав Живков, който успял да обезвреди подсъдимия, като въоръжен с прът го накарал да хвърли ножа на земята.
По това време при пострадалата се намирала Боряна Димитрова, която се обадила на телефон 112. Пострадалата била на земята с множество нанесени рани. Димитрова излязла пред хотела и казала, че Анна още диша. Чувайки това подсъдимият заявил, че ще я доубие, взел ножа  и с голяма ярост й нанесъл три удара в гърдите, като казал „ ей сега те убих ”. След това излязъл от хотела и започнал да вика, че убил жена си. Пристигнал екип на Спешна медицинска помощ и полиция, които констатирали смъртта на пострадалата.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.