ЗдравеПУЛС

Тоя Фред фред ли е?

ПОЛи МОЛи

Абе верно ли имало 62 000 човека на стадиона снощи?, пита ме дружка, понеже знае, че изкъсо следя Световното.Лелеле, аз си мислех, че най-много хора се събират на концертите на Пайнер.  Ама какви ли не чудеса ще видя още в тоя живот.

Обаче това азиатчето, съдията, как се изложи… Думи нямам. Имах едно гадже, дето все разправяше, че от време на време трябва да се надува свирката…така и не разбрах какво има предвид, ама Нишимура не уцели правилния момент. Обаче тоя Фред  фред ли е, питам аз? Той, като гледам, няма никаква представа как да симулира. Трупоса се като клъвнат- никаква естетика, никакво себераздаване. Щото, като за ритане не става, поне като го ритат, да се справя. Ама да дойде, ще му спретна едно показно, че много му куца техниката, а и мимиките. Ще се научи някой ден, ма муцка, то практика се иска, ми вика една от моите мацки, като ме видя силно разярена от липсата на актьорски качества у бразилския футболист. И ми припомня как я кара с гаджето в леглото напоследък- фред в артистизма, при това без свирка… съдийска де.

Ама сега, ако знаете как тръпна за късния мач довечера  Испания-Холандия. И как да не, като това са ми любимите отбори. При испанците направо ставам разногледа. Ами че кой да гледам по-напред- черничкия Вия ли, русолявия Торес ли, а за Касийас… само като го видя и получавам два бързи инфаркта. Видях една приятелка и си викам я да я питам кой й е любимият испански футболист, че мен само това ме вълнува напоследък, а тя ме погледна  уверено и ми вика: Е как кой бе муци- Енрике Иглесиас. Боже, плеснах се по-челото. Червен картон за непросветените- шмате, не бе, татко му Хулио е…

А холандците… е те не са такива хубавци като страстните испанци, ама пък излъчват една такава студенина, дето… абе има нещо секси. Ама може и аз да съм си сбъркана нещо. А пък и екипите им са оранжеви, а на мен така да ми отива.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина