Съветничката Мариана Димитрова предизвика сълзите в местния парламент

ПУЛС

Директорът на ЕГ: Аз съм пациент на КОЦ. Нямаше да говоря днес, ако не бяха лекарите и сестрите в залата. Уважете исканията им!

Мариана Димитрова предизвика сълзите в общинския съветНищо повече не мога да напрвя! Така каза довиждане на бесните служители на КОЦ- Пловдив общинският съветник Дани Каназирева след изора на д-р Вальов за нов управител на здравното заведение. Лидерът на Съюз за Пловдив напусна церемониално местния парламент със сълзи в очите. Тя се разплака още при включването в дебата на колежката й от Съюз за Пловдив Мариана Димитрова, която е пациент на онкодиспансера. Ако днес мога да се изказвам тук, то е заради тези лекари и медицински сестри в залата. Срамувам се, че предизвикваме напрежение в най-тежката болница в продължение на два месеца и спираме нормалната работа там. Утре съм на процедура там, в понеделник също. Те са едни невероятни специалисти, които очевидно работят при много добри условия. Нека се вслушаме в тях. Да уважим техните искания. Отменете конкурса и насрочете нов, апелира пациентката на лекарите в залата Мариана Димитрова. Включването й в Каназирева не сдържа сълзите сидебата бе много емоционално, тя самата се разрида на няколко пъти. Развълнува се цялата й група, както и лекуващите я лекари. Димитрова подерта още, че никой от лекуващите я специалисти не знае, че е общински съветник. Те се отнасят еднакво професионално и с еднаква грижа към всеки. Реакцията им в последните няколко дни е очевиден знак, че има нередност в този конкурс, нека се съобразим с исканията им, допълни Димитрова. Въпреки емоционалността, призивът й така и не бе чут.  

 

Споделете ни във:

3 коментара за “Съветничката Мариана Димитрова предизвика сълзите в местния парламент

  1. Тези три госпожи – Мариана Димитрова, Дани каназирева и прасето Вихра Ерамян са олицетворение на малоумието и жаждата за власт. Колкото повече реват и да театралничат толкова по-малко са добрите им намерения към лекарите от КОЦ или към когото и да било!!!

  2. Ама артисти, Господ дава всекиму, рано или късно идва, лакомията и алчността на проститутката

  3. Мариана Димитрова не заслужава една сълза. Hе искам да давам подробности, но Бог забавя, но но никога не забравя

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.