ЗдравеПУЛС

Съветничката Мариана Димитрова предизвика сълзите в местния парламент

Директорът на ЕГ: Аз съм пациент на КОЦ. Нямаше да говоря днес, ако не бяха лекарите и сестрите в залата. Уважете исканията им!

Мариана Димитрова предизвика сълзите в общинския съветНищо повече не мога да напрвя! Така каза довиждане на бесните служители на КОЦ- Пловдив общинският съветник Дани Каназирева след изора на д-р Вальов за нов управител на здравното заведение. Лидерът на Съюз за Пловдив напусна церемониално местния парламент със сълзи в очите. Тя се разплака още при включването в дебата на колежката й от Съюз за Пловдив Мариана Димитрова, която е пациент на онкодиспансера. Ако днес мога да се изказвам тук, то е заради тези лекари и медицински сестри в залата. Срамувам се, че предизвикваме напрежение в най-тежката болница в продължение на два месеца и спираме нормалната работа там. Утре съм на процедура там, в понеделник също. Те са едни невероятни специалисти, които очевидно работят при много добри условия. Нека се вслушаме в тях. Да уважим техните искания. Отменете конкурса и насрочете нов, апелира пациентката на лекарите в залата Мариана Димитрова. Включването й в Каназирева не сдържа сълзите сидебата бе много емоционално, тя самата се разрида на няколко пъти. Развълнува се цялата й група, както и лекуващите я лекари. Димитрова подерта още, че никой от лекуващите я специалисти не знае, че е общински съветник. Те се отнасят еднакво професионално и с еднаква грижа към всеки. Реакцията им в последните няколко дни е очевиден знак, че има нередност в този конкурс, нека се съобразим с исканията им, допълни Димитрова. Въпреки емоционалността, призивът й така и не бе чут.  

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Тези три госпожи – Мариана Димитрова, Дани каназирева и прасето Вихра Ерамян са олицетворение на малоумието и жаждата за власт. Колкото повече реват и да театралничат толкова по-малко са добрите им намерения към лекарите от КОЦ или към когото и да било!!!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина