ЗдравеПУЛС

Шофьор на камион застреля съпругата и дъщеричката си, след което сложи край на живота си

По непотвърдена информация, мотивът за трагедията е ревност

Мъж застреля съпругата си и 5-годищната си дъщеричка, след което сложи край на живота си при потресаваща трагедия в квартал Кючук Париж днес.

35-годишният Благой сложи край на живота на най-близките си и на своя собствен след шумен семеен скандал, сочат първоначалните данни от драмата на улица „Асен Христофоров“ 21. Кооперацията е отцепена от полиция. На място има криминалистична лаборатория и десетки разследващи.

Малко след 5 часа тази сутрин са се чули 3 изстрела от мястото на трагедията, но никой не е разбрал какво се е случило. Сигнал в полицията е подаден около 11:20 тази сутрин, когато кумът на двойката е заварил потресаващата гледка. След като 29-годишната жена не е отишла на работа, техният роднина решава да провери какво се е случило. Тъй като вратата на апартамента била заключена, той влязъл през тераса от съседно жилищно помещение.

Според живущите в кооперацията, семейството изглеждало съвсем нормално и не са се чували скандали, но неколцина споделят, че 35-годишният Благой и неговата половинка живеели разделени от известно време насам. Домоуправителят на сградата, Красимира Паралова, разказва, че дори вчера се е разминала с Благой, поздравили се, а той изглеждал добре, усмихнат и сговорчив.

Смята се, че пловдивчанинът е отишъл в жилището, което било наето под наем, за да прекара празниците с най-близките си. По непотвърдени данни, Благой е бил шофьор на камион.

Предполага се, че мотивът за трагедията е ревност, но все още не е изяснен. От полицията отказват да дадат информация за случилото се преди да е приключил огледът.

Очаквайте подробности!

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина